Home Eerdere berichten

8 dagen in Tibet....

Tsja ... hier had natuurlijk een verslag moeten komen van een geweldige reis van 3 weken door de Himalaya... Maar dat liep helaas helemaal anders!

Zonder dat we het in de gaten hadden had ik in Lhasa op een hoogte van 3600 meter last van ernstig zuurstofgebrek. We hebben de vakantie dan ook helaas moeten afbreken.
Een kleine fotoselectie vindt je hier. Binnenkort volgt een fotogalerij met alle foto's!

Lees meer...

 

Tibet en Nepal, we komen eraan!

breaking news :o) en goed nieuws voor ons. Onze - langverwachte - reis naar Tibet en Nepal gaat eindelijk door! We zijn erg benieuwd wat ons daar te wachten staat. In elk geval een meerdaags bezoek aan Lhasa (oorspronkelijk paleis van de dalai lama), het basecamp aan de voet van de Mount Everest en Kathmandu. Spannend!! Foto's en reisverslag komen zodra we terug zijn.

 

De zomervakantie was weer voorbij!

uitkijkje in zwitserland
Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb ik de tijd gevonden om de vakantiefoto's online te zetten. De fotogalerij vind je hier.

Wat gaat de tijd snel! Tussen mei en september hebben we niet zoveel getoerd. De vakantie planning ging dit jaar niet helemaal soepel. Een zomerweek in Frankrijk ging niet door, en ook de reis naar Tibet en Nepal lukte nog niet. Daarom in September maar wat uitgebreider getoerd in Europa. Via Frankrijk en Italië naar Corsica, en van Corsica naar Zwitserland. Bij elkaar 4400 kilometer afgelegd in 16 dagen - geweldig!

 

Even een paar dagen eruit

toeren in de Ardennen
Dat was wel lekker, een paar dagen vakantie tussendoor. Dat begon met Hemelvaart in de Ardennen, waar we deelnamen aan het GLME Ascencion camp. We troffen daar veel vrienden en bekenden van Pink Spirit en de buitenlandse motorclubs. Foto's van het camp zie je hier.

 

Mama's 70ste verjaardag

gelukkig samen!
Bijzonder! Mijn moeder vierde afgelopen zondag haar 70ste verjaardag. Lekker gewokt met het hele gezin. De foto's vind je hier.

 

Sietske's familiefeestje!

onderweg met de verjaardag van Sietske
Eindelijk was het dan zover. Sietske (mijn schoonzusje) vierde haar 40/41ste verjaardag. En dat met de hele familie! Gezellig met zijn allen in hoeve Elspet in Mechelen, waar flink gelachen, gegeten, gedronken en gewandeld werd. De foto's vind je hier.

 

Rondreis Zuid Afrika

Tsja, daar sta je dan. Midden in Zuid Afrika op een motor toer, kom je in een rampgebied terecht. De overvloedige regenval en het gevolg: duizenden daklozen, ingestorte bruggen en voor ons ernstig natte voeten! In totaal gingen 3 BMW's en 6 Harley davidsons te water! Maar we hebben het doorstaan. Meer foto's van onze afrika reis in het fotoboek.

natte voeten...
natte voeten...

nog meer natte voeten...
nog meer natte vceten...

broeiende hitte
broeiende hitte, het contrast kan bijna niet groter

 

Ballonvaart

Afgelopen jaar november had ik het plannetje om Peter een ballonvaart kado te doen. Het heeft eventjes geduurd, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Een geweldige belevenis, kijk maar!
ballon opblazen... 
ballon opblazen
luchtdoop 
uitzicht over melick
kijk voor meer foto's mijn fotoboek ballonvaart

 

VRO-1

Het was weer tijd om een rijvaardigheidstraining te doen. En daar hebben we van genoten!! Met 16 vrienden hebben we deelgenomen aan de VRO-1 training van de KNMV op het PVI te Lelystad. Hardstikke gezellig en leerzaam!
in de bocht bij de slalom 
in de bocht bij de slalom
even n bochtje draaien 
even n bochtje draaien

 

Sri Lanka...

Zo aan het eind van het jaar is het lekker om nog een paar weekjes vakantie te vieren, maar dan eens niet met de motor. Met onze vrienden Henry en Charles daarom 2 weken naar Sri Lanka, waar zij al jaren vrijwilligerswerk verrichten. Dat werd dus een vakantie die anders was dan alle andere voorgaande vakanties! Een foto impressie zie je hieronder. Voor het fotoalbum klik hier.

  
vertraging op luchthaven Düsseldorf

  
vissers, Panadura

  
vuurslikkers, tijdens de culturele show in Kandy

  
boeddisten op weg naar het boeda beeld


  
weeshuis van de Sarvodaya organisatie


  
theepluksters op weg naar huis

 

Terug uit Cardona

n maandje terug hebben we rondgetoerd in het noord oosten van Spanje. We namen deel aan het GLME zomerkamp in Cardona, ditmaal georganiseerd door de Spaanse gay motorclub Guaymoteros. In het fotoboek kun je de foto's van deze week terugzien.


omgeving cardona op weg naar een stuwmeer


bochten en bochten


en nog meer ....

  
op weg naar Montserrat


  
aangehouden in Barcelona


  
maar ze waren wel aardig!

Meer foto's in het fotoboek!

 

Dolomieten toerweek

aan de voet van de marmolada, 2003Helaas ... de toerweek was veel te snel voorbij! Ondanks het matige weer was de stemming opperbest en de toertochten een schitterende ervaring! We kijken er met veel plezier op terug. 

Een selectie van de foto's vind je terug in het fotoboek.

Op naar de volgende tocht!